Op zondag 3 februari 2019 vond de 10e editie van de Wintertour van Cabriotour.nl plaats. Speciaal voor deze gelegenheid reisden bijna 80 teams uit Nederland én België naar de prachtige provincie Zeeland. Een bont gezelschap met zeer gevarieerde Cabrio’s, oud en nieuw, verzamelde rond lunchtijd in het Van der Valk Hotel te Goes, alwaar de sfeer er al snel goed in zat! Het was (zoals meestal) een gezellig weerzien van oude bekenden, maar ook vele nieuwe gezichten verschenen fris en vrolijk aan de start.

Het eerste deel van de route gaf meteen al een mooie indruk van de veelzijdigheid van Zeeland: Grote vlaktes en dijkwegen, maar ook bewoonde kernen met prachtige historische bebouwing. Met grappige “heen-en-weer” stukjes in de route, die natuurlijk ook langs de Deltawerken en Neeltje Jans leidde, kwamen de deelnemers uiteindelijk terecht bij de pauzelocatie in Middelburg, alwaar het team van Cabriotour.nl alweer klaarstond om de gasten te verwelkomen met een warm drankje. De eerste foto’s en verhalen werden al gezellig uitgewisseld, en al snel begonnen de eerste enthousiaste deelnemers alweer aan het tweede deel van de tour.

Een combinatie van de prachtige blauwe lucht met de langzaam ondergaande zon, zorgde voor een bijzonder mooie lichtval op de slingerende caravaan van Cabrio’s, wat tot mooie foto’s en filmpjes leidde. Hoewel er helaas geen sneeuw meer te bekennen was tijdens deze Wintertour, waren de weersomstandigheden uitmuntend, evenals de vrolijke sfeer onder de deelnemers.

Aan het einde van de middag liep de bar van het Van der Valk Hotel in Goes langzaamaan vol met blije mensen, die onder het genot van een drankje nog gezellig napraatten over een zeer geslaagde dag. Een aantal deelnemers had er een “weekendje weg” van gemaakt en bleef ook overnachten.

Al met al kijken wij als “Team Cabriotour.nl” terug op een geslaagde en gezellige dag! We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor de grote opkomst, en hopen iedereen snel weer te mogen begroeten op een volgende tour!