Wat de koudste eerste pinksterdag in tientallen jaren was, werd voor cabriorijdend Nederland een hartverwarmende dag met een geweldig resultaat. Ruim 130 cabrio’s verschenen op zondag 15 mei aan de start van alweer de vijfde editie van de Cabriotour voor Stichting KiKa. 

Vanuit het prachtige hotel ‘De Heerlickheijd van Ermelo’ legden zij een tour van in totaal ruim 130 kilometer af door het een prachtig gebied op de Veluwe. In het eerste deel van de route, was een kort pauzepunt ingelast bij Camping De Reebok in Garderen waar frisse vrijwilligers frisse appeltjes uitdeelden. Op het pauzepunt bij hotel “Het Ampt van Nijkerk” werden de deelnemers verrast door een swingend carwash-team, die dankzij de aanwezigheid van een DJ op een vrolijke (en dansende) manier voor schone ruiten zorgden. Terwijl de cabrio’s even geparkeerd (en bewonderd) werden, konden de bestuurders (en pasagiers) ook even de benen strekken en een verkoelende versnapering gebruiken, waarna de tocht kon worden voortgezet. Uiteraard werd er op de parkeerplaats door enkele vaste deelnemers (Diva’s) “geproost op het leven”

Rond de klok van 17.00 uur arriveerden de eerste auto’s weer bij de startlocatie, waar de winnende loten konden worden ingewisseld tegen mooie prijzen. Deze prijzen, waaronder hotelovernachtingen, entreetickets voor diverse evenementen en voorstellingen, autowasmiddelen, lederen tassen en vouchers voor weekend in een luxe auto rijden, zijn ook dit jaar weer allemaal gesponsord door vele diverse bedrijven. Dit is uiteraard iets wat wij geweldig vinden en waar we enorm dankbaar voor zijn. Het geld van de uitverkochte loten, samen met de vele gekochte KiKa-beren, donaties en uiteraard deelnemersgelden heeft tezamen een waanzinnig hoog bedrag van 13810,20 Euro voor Stichting KiKa opgeleverd!

Via deze weg willen we iedereen weer enorm bedanken voor de deelname, het enthousiasme, de belangeloze inzet, alle hulp en de vele lovende reacties na afloop van de tour en heel graag tot de volgende tour!