Hoewel sommige deelnemers al grapten over een “Lentetour”, werd zondag 2 februari toch echt weer de inmiddels beroemde en spraakmakende “Wintertour” gereden, en wel met een record aantal deelnemers! Ruim 70 equipes uit drie verschillende landen verschenen in Vianen aan de start op een zeer mooie en zonnige dag. 
Onder toeziend oog van een cameraploeg van RTV Utrecht en andere toeschouwers, gingen de deelnemers rond 13:30u van start, vanaf de startlocatie “Van der Valk Hotel Vianen”. Het eerste (relatief korte) deel van de route leidde de deelnemers over mooie slingerende rivierdijken en mooie landwegen naar de pauzelocatie bij Hotel Gorinchem, alwaar zowel binnen als buiten in het zonnetje kon worden bijgepraat over de mooie belevenissen onderweg.
Na deze aangename pauze (en natuurlijk een champagnemomentje van De Diva’s) zette te bonte stoet Cabrio’s de tocht voort, op het tweede (en wat langere) deel van de Wintertour. 
Ook tijdens het laatste stuk van de route werd er onderweg volop getwitterd, en getoeterd naar de vrolijke toeschouwers langs de weg. Bij terugkomst in Vianen stond het team van Cabriotour.nl de deelnemers alweer op te wachten, met (vandaag overbodig) aandenken: de enige echte Cabriotour.nl- handschoen-ijskrabber! Een voorbereide dakloze telt voor twee 🙂
Tijdens een gezellige borrel in de Pianobar konden de deelnemers nog even gezellig nakletsen (en opscheppen) over de avonturen onderweg, en vanaf 17:30 uur stond er een (zeeeeeer uitgebreid) buffet klaar voor de groep deelnemers die nog bleef dineren.

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag en de vele enthousiaste reacties. We hopen iedereen weer te zien bij de Cabriotour voor stichting KiKa op zondag 25 mei aanstaande!!

 

Bekijk hier het fotoverslag van Autopics.nl