Wat was het weer een geweldige dag met gezellige, enthousiaste mensen, een verscheidenheid aan prachtige auto’s en stralend weer! De vierde editie van de cabriotour voor Stichting KiKa was opnieuw een enorm succes. Een recordaantal van 200 deelnemende auto’s uit binnen- en buitenland, maakten zich in de middag van 25 mei klaar voor vertrek, waar de burgemeester van Ermelo het startsein gaf. 

Vanuit het prachtige hotel ‘De Heerlickheijd van Ermelo’ legden zij een tour van 125 kilometer af door de fraaie, natuurrijke omgeving. Al kort na de start arriveerden zij bij Camping De Reebok in Garderen waar frisse vrijwilligers frisse appeltjes uitdeelden. Halverwege werden de auto’s getrakteerd op een carwash, die dankzij de aanwezigheid van een DJ, voor de inzittenden ook een verfrissende werking zal hebben gehad. Terwijl de bolides de motoren lieten afkoelen op de parkeerplaats van pauzelocatie ‘Ampt van Nijkerk’, konden hun eigenaren ook even de benen strekken en een verkoelende versnapering gebruiken, waarna de tocht kon worden voortgezet. 

Voor de inzittenden van de Cabrio VIP-bus, die ook dit jaar weer mee reed, zal de rit ook zeker geen straf zijn geweest. Met een smaakvol hapje en een glaasje bubbels in de hand werden de passagiers urenlang rondgereden door de fantastische omgeving. Onderweg kregen zij door Reinier Kaper interessante wetenswaardigheden te horen over de omgeving en de natuur.

Rond de klok van 17.00u arriveerden de eerste auto’s weer bij de startlocatie, waar de winnende loten konden worden ingewisseld tegen mooie prijzen. Deze prijzen, waaronder hotelovernachtingen, entreetickets voor diverse evenementen, barbecues, autowasmiddelen en rondvluchten, zijn ook dit jaar weer allemaal gesponsord door vele diverse bedrijven. Dit is uiteraard iets wat wij geweldig vinden en waar we enorm dankbaar voor zijn. Het geld van de 400 binnen een uur (!) uitverkochte loten, samen met de vele gekochte KiKa-beren, donaties en uiteraard deelnemersgelden heeft tezamen een waanzinnig hoog bedrag van 25.000 Euro voor Stichting KiKa opgeleverd. Een absoluut record, wat onze stoutste verwachting overtreft!

Iedereen weer enorm bedankt voor jullie deelname, enthousiasme, inzet, hulp en de vele lovende reacties na afloop van de tour en heel graag tot de volgende tour!

 

Bekijk hier het fotoverslag van Autopics.nl