De weergoden waren ons zeer goed gezind afgelopen zondag tijdens de lustrum editie van de Wintertour! Want hoewel de voorspellingen voor zondag na een witte winterperiode in Nederland niet al te best waren (er werd regen en ijzel voorspeld) en de regen ‘s ochtends met “bakken uit de lucht kwam”, stopte het precies om 13:30u met regenen. Voor ons het perfecte moment om op de prachtige startlocatie “Landgoed Groenendael” in Hilvarenbeek, de burgemeester te verzoeken om zich richting het startpunt te begeven voor het startsein. 
Iets later dan gepland gingen vervolgens ruim 50 Cabrio’s uit Nederland en Belgie van start, merendeels met het dakje open.

Hoewel de dooi toch echt was ingezet, was er toch duidelijk sprake van een echte wintertour. De route die de deelnemers over de Nederland-Belgische grens voerde, was hier-en-daar nog glad en het landschap was op veel plaatsen nog bedekt met een laagje sneeuw. De cabrio stoet was dan ook een bont gezelschap van mutsen, sjaals en andere originele accessoires om warm te blijven. In het Belgische Postel-Mol was op ongeveer 2/3 van de route een pauze punt, waar de deelnemers (naast natte schoenen), een warm drankje konden nuttigen en natuurlijk konden genieten van “bijzondere” muziek en dansende Belgen 🙂

Rond 17:00u waren de meeste deelnemers weer op het mooie landgoed Groenendael, alwaar men onder het genot van een drankje kon napraten over een “barre, maar droge tocht”!

Vanaf 17:30 uur stond er een Winters Buffet klaar voor de groep deelnemers die nog bleef dineren.

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag en de vele enthousiaste reacties. Graag tot ziens bij de volgende tour!