Film gemaakt door enthousiaste deelnemers, waarvoor dank!

Inmiddels een begrip in Cabriorijdend Nederland: De jaarlijkse Cabriotour voor Stichting KiKa!
Zo’n 90 Cabrio’s, een VIP Cabrio Bus, een ANWB Bezemwagen, ruim 220 deelnemers, diverse filmploegen, fotografen en tientallen vrijwilligers... Dit zijn slechts enkele kernwoorden van deze zeer bijzondere dag, waarbij iedereen zich enorm heeft ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting KiKa. En dit is gelukt: tijdens deze Cabriotour is bijna 11.000 Euro ingezameld! Naast het inschrijfgeld, loten verkoop, beren verkoop en DVD verkoop hebben wij ook giften ontvangen. Hiervoor willen wij graag de dames Smit en Hilbers uit Erlemo, en Ribé Beheer en Advies VOF hartelijk danken! Ook de anonieme gift wordt bij deze extra bedankt. 
Tijdens de tour over de Veluwe reed er wederom een zeer gevarieerde groep Cabrio’s mee. Van “snelle racemonsters” tot “klassieke oldtimers”, en deelnemers uit binnen en buitenland kwamen naar het startpunt Hotel Royal Tulip De Heerlijkheijd van Ermelo om het hele evenement mee te maken.
De eerste deelnemers verschenen al tussen 11 en 12 uur om de dag goed te beginnen met een lekkere lunch, waarna tussen 12 en 14 de overige deelnemers zich bij deze groep voegden.
Rond 13:15 uur werden alle aanwezigen kort welkom geheten door Marcel Glaser, directeur van De Heerlickheid van Ermelo, waarna Cabriotour.nl het woord overnam. Rond de klok van half 2 gaf de Cabrio Bus het startschot, waarna ook de overige deelnemers vertrokken!
De mooie route over de Veluwe bracht de deelnemers na ruim een uur naar de pauzelocatie “Ampt van Nijkerk, alwaar alle Cabrio’s (inclusief VIP Bus!) door een enthousiast team van schone ruiten werden voorzien. Na een sanitaire stop en een verfrissend drankje werd de tocht voortgezet.

Rond 17u werden de eerste Cabrio’s alweer verwelkomd op de startlocatie in Ermelo, alwaar het team van Cabriotour.nl klaarstond met “nog meer loten”, en vrijwilligster Sylvia van Stichting KiKa de KiKa-berenverkoop was gestart. 

Ontzettend veel mensen hebben KiKa Beren en Loten gekocht voor de Loterij, waarbij dankzij een grote lijst van sponsoren mooie prijzen te winnen waren! Deelnemers werden verblijd met Dinervouchers, Hotelovernachtingen, VIP arrangementen, Entreekaarten, etc. etc.
Dit alles resulteerde zoals reeds gezegd in het geweldige resultaat van bijna 11.000 Euro (ja dit mag best twee keer gezegd worden!) 
Het team van Cabriotour.nl wil via deze weg graag nogmaals alle Deelnemers, alle VIP bus passagiers, alle vrijwilligers en ook de teams van de start- en pauzelocaties ENORM bedanken voor hun aanwezigheid, deelname, hulp en enthousiasme. Zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen... BEDANKT!
Heel graag tot ziens op de volgende tour!

 

Bekijk hier het fotoverslag van Autopics.nl