Hoewel ``Windertour`` een betere naam was geweest dan Wintertour, was ook de derde editie van deze bijzondere tour een groot succes. Deelnemers uit het hoge Noorden en het verre Zuiden, maar ook uit alle andere delen van Nederland, kwamen naar Utrecht om de kou en vooral de wind te trotseren. Op de startlocatie Carlton President had Icecavring.nl een ijzig tafereel klaargezet, om de deelnemers van deze tour welkom te heten.

Rond 12:00 uur verschenen de eerste deelnemers, om op hun gemak eerst nog even te genieten van een goed verzorgde lunch. Vanaf 12:30 uur voegden de overige deelnemers zich daarbij en uiteindelijk verschenen ruim 60 Cabrio’s om 13:30 uur aan de start. Met een grote diversiteit aan nieuwe en oudere Cabrio’s en deelnemers van alle leeftijden, zat de sfeer er al snel goed in. De start verliep dan ook soepel, en voor 14:00 uur was iedereen onderweg.

De bonte stoet mooie Cabrio’s trok onderweg ontzettend veel bekijks! De route over de Gooi-en Vechtstreek leidde de deelnemers langs mooie forten, vestingen en kastelen en dwars over de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen. Langs de route wonen een aantal bekende Nederlanders, waaronder Wendy van Dijk en Jort Kelder, en ja hoor…… Meneer Kelder moest met zijn mooie terreinwagen lachend de baan vrij maken voor een mooie stoet Cabrio’s (zie foto), waarvoor hartelijk dank! Een van de deelnemers heeft nog een flyer van Cabriotour.nl overhandigt, dus wellicht mogen we Jort op een volgende tour begroeten! 

Na ongeveer 2/3 van de route te hebben afgelegd, waren de deelnemers wel toe aan een “opwarmertje”. Aan het Gooimeer werden de deelnemers bij Havencafé Gooimeer verrast met een ijsglas met naar keuze een Jagermeister of sapje, waarna men zich echt kon opwarmen met koffie, thee of wat lekkers.

Het tweede en iets kortere deel van de route bracht de deelnemers rond 17:00 uur weer terug op de startlocatie, waar al snel verhalen en ervaringen werden uitgewisseld. In de bar van het hotel werd nog even nageborreld en nagepraat, en vanaf 18:00 uur stond een Winters Buffet klaar voor de groep deelnemers die nog bleven dineren.

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag, de nuttige tips en de vele enthousiaste reacties. Graag tot ziens bij de volgende tour!