“Door het oog van de naald!” Slechts één van de vele reacties op het onverwacht droge en mooie weer, tijdens alweer de vierde Zomertour van Cabriotour.nl. 
Hoewel er namelijk tot 95% kans op neerslag was voorspeld, bleef het op enkele spatjes na de hele middag droog, en liet de zon zich op meerdere momenten zien.
De Zomertour, die ditmaal startte vanaf Restaurant, Hotel & Spa “Savarin” in Rijswijk, trok wederom deelnemers vanuit het hele land en van diverse pluimage. Cabrio’s van alle leeftijden en klassen maakten hun opwachting, en vele liefhebbers hebben van een mooi tafereel kunnen genieten.
Rond 12:00 uur werden de eerste gasten verwelkomd met een smakelijk verzorgde lunch, om de dag goed mee te beginnen. Tegen 13:00 uur voegden zich daar alle overige deelnemers bij, en na een korte briefing kon iedereen van start…… met het dak open!
De route leidde de Cabriorijders o.a. langs de Vliet naar kleine weggetjes door mooie groene vlaktes, maar ook langs diverse kassencomplexen en over heuvelig gebied. Halverwege de route werden de deelnemers aan deze Zomertour varrast met een “Winters Tafereel”: Bij Ski & Skate Centrum Bergschenhoek kon men een hapje en drankje nuttigen, en voor iedereen die de moed kon verzamelen was er de mogelijkheid tot een heuse afdaling van de piste, op een Tube!
Na deze mentale en fysieke “oppepper” was iedereen klaar voor het tweede deel van de route. Met iets minder slingerweggetjes en wat meer gelegenheid tot “gas geven” belandde de groep Cabrio’s uiteindelijk midden in het centrum van Delft, alwaar men veel bekijks had. Niet veel later verschenen de eerste dakloze enthousiastelingen alweer bij start (en finish-) locatie Savarin, waar alle deelnemers hartelijk werden ontvangen met lekkere drankjes en... een presentje!
Hoewel voor sommige deelnemers het programma van deze mooie dag eindigde bij de borrel, bleven anderen nog (lang) nagenieten; van een overheerlijk diner en in sommige gevallen zelfs een majestueuze overnachting bij Savarin.
Het team van Cabriotour.nl kijkt terug op een mooie dag, met nieuw ontstane vriendschappen en mooie herinneringen. 

Graag tot ziens bij de volgende tour!