Overweldigend! In vele opzichten...
Bijna 170 Cabrio’s, een VIP Cabrio Bus, 2 ANWB Bezemwagens, ruim 400 deelnemers, 3 Film ploegen, 8 fotografen en 30 vrijwilligers, 150 kikaberen en heel veel lachende gezichten.... Dit zijn slechts enkele kernwoorden van deze zeer bijzondere dag, waarbij iedereen zich enorm heeft ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting KiKa. En dit is gelukt: tijdens deze Cabriotour is ruim 16.000 Euro ingezameld!
Tijdens de tour over de Veluwe reed er wederom een zeer gevarieerde groep Cabrio’s mee. Van “snelle racemonsters” tot “klassieke oldtimers”, en deelnemers uit binnen en buitenland kwamen naar het startpunt Regardz Hotel “De Heerlickheijd van Ermelo” om het hele evenement mee te maken.
De eerste deelnemers verschenen al tussen 11 en 12 uur om de dag goed te beginnen met een lekkere lunch, waarna tussen 12 en 14 de overige deelnemers zich bij deze groep voegden.
Om 13:15 werden alle aanwezigen na een kort welkomstwoord toegesproken door dhr. Klappe, Loco- Burgemeester van Ermelo, die aangaf trots te zijn om deze tour in Ermelo “te kunnen hosten”. Na een korte briefing van Cabriotour.nl gaf de Loco-Burgemeester dan ook het startschot, waarna de deelnemers vertrokken!
De mooie route over de Veluwe bracht de deelnemers na ruim een uur naar de pauzelocatie “Ampt van Nijkerk, alwaar alle Cabrio’s (inclusief VIP Bus) door een enthousiast team van schone ruiten werden voorzien. Na een sanitaire stop en een verfrissend (of verwarmend!) drankje werd de tocht voortgezet.
In het kleine “plaatsje Appel” werden de deelnemers nog door twee heuse Veluwemeisjes getrakteerd op een gezonde versnapering (3 maal raden!), en tegen 17 uur werden de eerste Cabrio’s alweer verwelkomd op de startlocatie in Ermelo, alwaar de eerste foto’s van de start al op een groot scherm rouleerden.
Ontzettend veel mensen hebben KiKa Beren en Loten gekocht voor de Loterij, waarbij dankzij een grote lijst van sponsoren mooie prijzen te winnen waren! Deelnemers werden verblijd met Dinervouchers, Hotelovernachtingen, VIP arrangementen, Vliegticktets etc. etc.
Dit alles resulteerde zoals reeds gezegd in het geweldige resultaat van ruim 16.000 Euro (ja dit mag best twee keer gezegd worden!) 
Het team van Cabriotour.nl wil via deze weg graag nogmaals alle Deelnemers, alle VIP bus passagiers, alle vrijwilligers en ook de teams van de start- en pauzelocaties ENORM bedanken voor hun aanwezigheid, deelname, hulp en enthousiasme. Zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen.... BEDANKT!

Heel graag tot ziens op de volgende tour!