Hoewel we door het ontzettend regenachtige weer van de afgelopen weken een “hard hoofd” hadden gekregen in de Zomertour, was het zondag 5 september een échte zomerdag! Een stralend blauwe lucht en temperaturen van boven de 20 graden waren de beloning voor alle deelnemers aan de “Nederlands-Belgische Grensroute”, die met open dakje naar Hilvarenbeek waren gekomen. 

Ruim 80 deelnemende Cabrio’s uit binnen- en buitenland verzamelden rond 13:00 uur op de schitterende historische locatie “Landgoed Groenendael”, alwaar de gasten op het zonnige terras voor het kasteel verwelkomd werden met een koffie/thee buffet en een zoetige lekkernij. Veel bekenden, maar natuurlijk ook nieuwe gezichten en dus nieuwe Cabrio’s; wederom variërend van klassiek tot heel erg nieuw! Vanaf het terras kon men de binnenkomende Cabrio’s goed in de gaten houden en ook alle geparkeerde Cabrio’s konden door iedereen worden bezichtigd. 

Na een kort welkomstwoord en een motiverende briefing, was er rond 14:00 uur een gezamenlijke start, waarna iedereen aan deze Brabantse route begon. Hoewel sommige deelnemers lichte moeite hadden met het “stukje kaartlezen” dat aan het eerste deel van de route was verbonden, vond iedereen uiteindelijk de weg naar het pauzepunt “De Kaasboerin” in het Belgische Mol/Postel waar gelegenheid was voor een toiletstop, koffiepauze of iets lekkers.

De tour, die in totaal ruim 100km besloeg, ging vervolgens verder door de Nederlands-Belgische grensstreek, met schitterende Bossen, vele maïsvelden en typische dorpjes. Niet alleen over asfalt wegen, maar ook zandweggetjes passeerden de revue. 

Eenmaal teruggekomen op Landgoed Groenendael kregen de deelnemers een “Cabriotour.nl” USB stick aangeboden, met daarop alle startfoto’s en ontvangstfoto’s als aandenken aan deze zonnige dag. Al snel werd er onder het genot van een lekker wijntje of streekbiertje nagepraat over een gezellige en mooie middag. Vanaf 18:00 uur kon men genieten van het speciaal voor Cabriotour.nl gemaakte dinerbuffet, met zorg bereid door de keuken van Landgoed Groenendael. 

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag, en de vele enthousiaste reacties. Graag tot ziens bij de vogende tour!