Temperaturen iets boven het vriespunt, hier en daar gladde wegen, sjaals, mutsen en zelfs hagelbuien! Het was er op zondag 8 februari tijdens de 1e Wintertour van Cabriotour.nl.

Veel bekenden, maar natuurlijk ook nieuwe gezichten en dus nieuwe Cabrio’s; wederom variërend van klassiek tot erg nieuw! Hoewel er landelijk voor gladheid werd gewaarschuwd, was iedereen mooi op tijd. Op de startlocatie “Bilderberg Hotel Wolfheze” kreeg iedereen tijdens een kopje koffie of thee de gelegenheid om zich nog een beetje op te warmen alvorens de kou te trotseren.

Na een kort welkomstwoord was er rond 13:00 uur een gezamenlijke start, waarna iedereen aan de heuvelachtige route begon. Bij de start waren fotograven van 2 nieuwsbladen aanwezig, en ook TV Gelderland was van de partij! TV Gelderland heeft zelfs meegereden met 1 van de deelnemers en dit vastgelegd in een korte reportage die te zien is via deze volgende link

Na ongeveer een derde van de route te hebben afgelegd, wachtte de deelnemers een leuke verrassing; Het “Cabriotour.nl - opwarmertje” in de vorm van een lekkere kop warme chocomel met natuurlijk een flinke toef slagroom zorgde ervoor dat iedereen met opgewarmde handen zijn of haar weg kon vervolgen.

In tegenstelling tot de vervelende aanrijding tijdens de Heuvelrugroute die afgelopen augustus gereden werd, zijn er gelukkig tijdens de Wintertour geen ongelukken gebeurt. Wel moest helaas 1 deelnemende Cabrio al vlak na de start afhaken, vanwege een scheur in het dak...

De Wintertour loodste de deelnemers door mooie bossen en over steile heuvels en besloeg ongeveer 100 kilometer. Bij terugkomst op de startlocatie lag er in de verwarmde lounge voor alle deelnemers een warm aandenken klaar, en al snel werd er onder het genot van een lekker wijntje of streekbiertje gezellig nagepraat over een bijzondere en koude middag. Zo werd deze mooie dag met leuke verhalen en gave foto’s op een gezellige manier afgesloten.

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag, de nuttige tips en de vele enthousiaste reacties. Tot ziens bij de volgende tour!