Zon, blauwe lucht en tropische temperaturen. Door sommige deelnemers ook wel “het mooiste weer van augustus 2008” genoemd. Dit zijn kenmerkende woorden voor de Utrechtse Heuvelrugroute van Cabriotour.nl, die afgelopen zondag voor het eerst gereden werd.

Een enorme variatie van zowel oude als nieuwe Cabrio’s uit 3 verschillende landen en deelnemers van alle leeftijden. Het bijzonder mooie weer zorgde ervoor dat de sfeer er bij alle deelnemers er al meteen goed inzat. Trots werden alle mooie Cabrio’s op de startlocatie midden in de Maarnse bossen opgesteld en door andere deelnemers bewonderd.

Na een kort welkomstwoord was er rond 14:00 uur een gezamenlijke start, waarna iedereen aan de heuvelachtige route begon. De Heuvelrugroute van Cabriotour.nl besloeg ongeveer 100 kilometer en voerde de deelnemers door uitgestrekte bossen, mooie heidevelden en langs opmerkelijke bezienswaardigheden zoals Slot Zeist en Paleis Soestdijk.

Na ongeveer een derde van de route te hebben afgelegd, wachtte de deelnemers een leuke verrassing; Het “Cabriotour.nl – Carwashteam” zorgde ervoor dat iedereen met schone ruiten en een nieuwe routebeschrijving zijn of haar weg kon vervolgen.

Zelfs een pechgeval én een aanrijding onderweg konden de deelnemers er niet van weerhouden om tóch te finishen. Bij terugkomst op de startlocatie wachtte een vollopend terras de deelnemende Cabrio’s stuk voor stuk op en al snel ging de BBQ aan. Zo werd deze mooie dag met leuke verhalen en gave foto’s op een gezellige manier afgesloten.

Alsof het zo voorbestemd was: Pas bij het opruimen trokken donkere wolken samen en slechts enkele minuten later kwam de regen met bakken uit de lucht. Wat een mazzel!

Cabriotour.nl bedankt namens het hele team alle deelnemers voor een geweldige dag en de vele enthousiaste reacties. Tot ziens bij een volgende tour!