Hoewel de dag 's ochtends vroeg nogal bewolkt begon, klaarde de lucht snel op toen we eenmaal vertrokken waren. De hele route heeft iedereen met het dakje open gereden onder een veelal blauwe lucht en een heerlijk zonnetje.

De route strekte zich uit langs een afstand van ongeveer 330 kilometer, zoveel mogelijk direct aan het het water. Met verbluffende vergezichten, kleine pittoreske dorpjes, lange slingerende dijken en gezellige terrasjes was het een zeer gevariëerde dag.

De sfeer zat er bij alle deelnemers vanaf het begin goed in, en na afloop is de dag onder het genot van een lekker fris drankje gezellig gezamelijk afgesloten. Op het terras met uitzicht over het Almeerderzand zijn verschillende ideeën op tafel gekomen voor nieuwe routes.

Voor één deelnemende cabrio begon de dag met autopech,vlak na van huis te zijn vertrokken. In plaats van af te haken, besloten deze deelnemers echter in recordtijd een andere cabrio te regelen en zich alsnog halverwege de route op de afsluitdijk bij de groep aan te sluiten. Complimenten!

Tot ziens bij de volgende tour!