Cabriotour.nl organiseert gevarieerde ritten die uitdagend en plezierig zijn voor zowel jong als oud. De tour is geen competitie; men bepaalt zelf de rijsnelheid, waar, wanneer en hoevaak er gestopt wordt. Of u nu rijdt met gezin, vrienden of zakenrelaties: meerijden staat garant voor een geslaagde dag. Wij zorgen voor een mooie start-, en stoplocatie, een duidelijke routebeschrijving, een hapje en een drankje, een aandenken en voor een glimlach als we u ontvangen... Zorgt u voor de rest?

Cabriotour.nl werkt niet met een lidmaatschap, of een jaarlijkse bijdage; we zijn namelijk geen club. Wij zijn een organisatie voor cabrio evenementen. Iedere geïnteresseerde kan zich gratis inschrijven op de mailinglist, en zodra er een nieuwe tour georganiseerd wordt krijgt u bericht van ons. Per tour zijn er kosten voor deelname aan verbonden, welke afhankelijk zijn van uw gekozen pakket: met of zonder overnachting, lunch, diner etc. Zo is er voor iedereen wat wils...

Doordat Cabriotour.nl open staat voor alle merken cabrio`s zijn er altijd rijders te vinden met verschillende achtergronden. Meerijden met Cabriotour.nl staat dus niet alleen garant voor mooie routes, maar ook voor interessante ontmoetingen. Cabriotour.nl maakt geen onderscheid in merken, types en leeftijden. Of u nu een hele snelle nieuwe cabrio heeft, of een langzame klassieker: alle cabrio's mogen meerijden en samen zorgen we voor een geslaagde dag. Bij ritten van Cabriotour.nl zijn alle merken welkom: met een elektrisch dak, softtop, hardtop, een handmatige kap, een schuifdakje, een T-bar model, of.... gewoon een open raampje!